St. Jorisstraat 21

B-3631 Boorsem

Facebook

- Onze prijzen zijn inclusief BTW, servies, bestek, servetten, afwas en bezorging (<15km).
- Kinderen tot 12 jaar betalen de helft van de prijs.
- Heeft u specifieke wensen (bijvoorbeeld Halal / lactosevrij / glutenvrij / vegetarisch/ vegan) dan is dit 
  geen enkel probleem. Wij verzorgen graag een aangepast buffet.

buffetten
   
Buffet Maasland: 
€15.50 p.p. (minimaal 10 pers., koud buffet)
Aardappelsalade rijkelijk opgemaakt met diverse soorten charcuterie, pastasalade met gerookte vis, gevulde eitjes, frisse tomaat-komkommer salade, Indische saté, mini gehaktballetjes met tapenade en tomaatjes weelderig gevuld met roze garnaaltjes (grijze garnaaltjes + €1,00 p.p.). Diverse soorten brood, huisgemaakte kruidenbotercreme en speciale sauzen. 
   
Extra warme aanvullingen:
(in combinatie met  buffet)
€1.25 p.p.
Gebakken rozemarijn aardappeltjes
€1.60 p.p.
Aardappelgratin
€4.50 p.p. per gerecht

Kip in romige Stroganoffsaus of satésaus
Malse stukjes varkenshaas in romige saus met champignons  
Gehaktballetjes in verse tomaten-basilicumsaus
Videe, kiphapje geserveerd in een bladerdeegbakje
€5.00 p.p. per gerecht
Bourgondische beenham met peper- of champignonroomsaus
Gebakken gamba's in een roomsaus met een vleugje knoflook
Vlaams stoofvlees; zacht gegaarde runderstoofschotel
   
Maasland luxe: €23.50 p.p. (minimaal 10 pers.)
Diverse soorten charcuterie, pastasalade, gepocheerde zalmfilet met diverse soorten gerookte vis, aardappelsalade met creme fraiche en bieslook, gevulde eitjes, frisse tomaat-komkommer salade, Indische saté, mini gehaktballetjes met tomatentapenade, tomaatjes weelderig gevuld met roze garnaaltjes (grijze garnaaltjes + €1,00 p.p.), gemarineerde kipkoteletjes (warm), Bourgondische beenham met champignonroomsaus (warm), soep naar keuze (warm), diverse soorten brood, huisgemaakte kruidenbotercreme en speciale sauzen.
   
Kaasbuffet: €15.00 p.p. (minimaal 10 pers.)
Een assortiment van kazen (250 gram p.p.) aangevuld met charcuterie, diverse soorten brood, stroop, vijgen compote en walnoten.
   
Vegetarisch buffet: €16.50 p.p. (minimum aantal pers. in overleg)
Aardappelsalade met creme fraiche en bieslook, pastasalade met groentjes, gevulde eitjes, frisse tomaat-komkommer salade, salade caprese, groenteballetjes, puntpaprika en portobello gevuld met ratouille en Parmezaanse kaas (warm), glaasje gazpacho met komkommer, diverse soorten brood, huisgemaakte kruidenbotercreme en speciale sauzen. 
   
Buffet voor kinderen: €8,50 per kind (t/m 11 jaar)
Mini broodjes hamburger (angus) met tomaat, sla en ketchup (2 per kind), geraspte wortelsalade, tomaat, komkommer, stokbrood & huisgemaakte kruidenboter. Aanvulling met frietjes (zelf af te bakken) & mayonaise is mogelijk (meerprijs €1.25 per kind)
   
Voorjaarsbuffet: €18.50 p.p. (minimaal 10 pers.)
Lentesalade met geroosterde kip & kiwi, fijne aardappelsalade met gehakte groene kruiden & creme fraiche, gehaktbrood met verscholen eieren & kerriemayonaise, duo van gepocheerde & gerookte zalm, salade caprese, gevulde eitjes, stokbrood en Bourgondische beenham (warm) met groene asperges (warm). 
   
Najaarsbuffet: €19.50 p.p. (minimaal 10 pers., warm buffet)
Traditionele Franse quiche Lorraine, portobello gevuld met diverse soorten groentjes, herfstsalade met walnoten en uitgebakken spekjes, krokant taartje van zuurkool met schijfjes rookworst, vlaams stoofvlees met baby champignons  en pompoensoep met concassé van tomaat.
   
Winterbuffet: €16.50 p.p. (minimaal 10 pers., warm buffet)
Stamppot boerenkool, kruidige zuurkoolschotel (zuurkoolstamppot), winterpeen ajuin stamppot (de echte hutspot), rookworst of Duitse braadworst, krokant gebakken ajuintjes, speklapjes in geheime marinade en een smakelijke runderstoofschotel. 
   
Tapas buffet: €16.50 p.p. (minimaal 10 pers.)
Glaasje gazpacho met komkommer, Spaanse gehaktballetjes met tomatensaus (warm), tomaat-mozzarella-basilicum spiesjes, wrap met zalm en kruidenkaas, bruschetta met Ganda ham, in knoflook gegaarde scampi’s (warm), chorizo, mini carpaccio met geraspte kaas en rucola, een assortiment van olijven & tapenade en brood. 
   
 Pasta buffet:  €13.50 p.p. (minimaal 15 pers., warm buffet)
Spaghetti met bolognesesaus en Parmezaanse kaas, gebakken gamba's met brede lintpasta in een roomsaus met een vleugje knoflook, cannellonis gevuld met spinazie en ricotta, brood met tapenades en een Italiaanse salade. Aanvulling met lasagne bolognese of penne pasta met carbonara saus is mogelijk (meerprijs €3.50 p.p.).
   
Limburgse schotel: €14.00 p.p. (minimaal 10 pers., koud buffet)
Aardappelsalade, vleessalade, komkommer en tomaat, rauwkostsalade, gevulde eitjes, pastasalade, gerookte zalm en gerookte makreel, varkensgebraad, rauwe ham, Limburgse kaas, kippenpootjes, cocktailsaus en stokbrood. 
   
Limburgs buffet: €17.50 p.p. (minimaal 10 pers.)
Zwartbrood met kaas en Limburgse hoofdkaas, aardappel-eisalade of Limburgse koude schotel, Limburgse grottenham, rommedoe kaas, Luikse stroop, gegrilde drumsticks, rauwkostsalade, mosterdsoep met gebakken spekjes (warm), zacht gegaarde runderstoofschotel (warm) en champignons in escargotsaus (warm).
   
Mediterraans buffet: €18.50 p.p. (minimaal 10 pers.)
Vitello tonato, salade van tomaat-mozzarella-basilicum, pastasalade met diverse soorten gerookte vis, in knoflook gegaarde scampi's, gehaktballetjes met een heerlijke Italiaanse tomaat-basilicumsaus (warm), mediterraanse kipspiesjes (warm), rijst (warm), assortiment van olijven, tapenades en ciabatta brood. 
   
Amerikaans buffet: €17.50 p.p. (minimaal 10 pers., warm buffet)
Lekkere gegrilde spare ribs met Amerikaanse BBQ saus, mini broodjes hamburger met gedroogde uitjes, tomaat, sla en ketchup, spicy chicken wings, maiskolf met boter en zeezout, coleslaw salad, gepofte aardappel met sour creme, caesar chicken salade en warme cornsoup.
   
Oostenrijks buffet: €16.50 p.p. (minimaal 10 pers.)
Geschnetzeltes (gebakken reepjes varkensvlees met champignonroomsaus), Schnitzel met paprikasaus, Berner wurst (gerookte saucisse met spek en kaas), kartoffeln mit speck und zwiebeln (gebakken krieltjes met spekjes en ui), Tiroler Sauerkraut (zuurkoolschotel), kartoffelsalat (aardappelsalade), waldorfsalade, gemüsesalat (rauwkostsalade), brot mit kräuterbutter (brood met kruidenboter).
   
Feestbuffet: €25.00 p.p. (minimaal 10 pers.)
Luxe schotel met o.a. Parmaham met meloen & paté, vitello tonato van kalfshaas met tonijnmayonaise, gepocheerde zalmfilet met gerookte zalm, gevulde eitjes, salade caprese, tomaatjes weelderig gevuld met roze garnalen (grijze garnaaltjes + €1,00 p.p.), franse salade niçoise, gehaktballetjes met een heerlijke Italiaanse tomaat-basilicumsaus (warm), bourgondische beenham met champignonroomsaus (warm), gebakken rozemarijn aardappeltjes (warm), diverse soorten brood, huisgemaakte kruidenboter en speciale sauzen.
   
Breugelbuffet: €20.00 p.p. (minimaal 10 pers., warm buffet)
Kippencrèmesoep met groentjes, vogelnestjes in tomatensaus, gemarineerde ribbetjes, kruidige zuurkoolschotel met jus, geroosterde kippenboutjes, stoofvlees op Vlaamse wijze, gebakken aardappeltjes, uitjes, augurken, groene salade,koude wortelsalade met rozijntjes & diverse soorten brood.
   
Luxe vis/schaaldieren
buffet:
€53.50 p.p. (minimaal 8 pers., koud buffet)
Gepocheerde zalmfilet, gerookte zalm, gerookte forel, langoustines, gerookte makreel, zalmsalade, groene salade met feta en croutons, 2 oesters p.p., gekookte scampi’s, in knoflook gemarineerde gamba`s, een halve gekookte kreeft (p.p.), stokbrood, kruidenboter en cocktailsaus.
Scroll to top