Ons team

René Siemerink

René Siemerink

René heeft meer dan vijfendertig jaar ervaring als chef-kok en chef de partie in diverse restaurants waaronder Chateau St. Gerlach. Als traiteur helpt hij mee om van uw gezellig samenzijn met familie, vrienden of collega's iets bijzonders te maken. Voor elke opdracht zal hij dan ook het beste van het beste op tafel zetten, kortom, een kok die naar alle monden kan koken.

Saskia Arnoldus

Saskia Arnoldus

Saskia heeft de opleiding Commerciële Economie gevolgd aan de Hogeschool. Zij is verantwoordelijk voor de communicatie, website, offertes, planning, facturatie etc. Zij doet dit met veel plezier en kan indien gewenst ook op de locatie bijspringen. Bij vragen en opmerkingen mag u altijd contact opnemen met Saskia, zij zal naar uw wensen luisteren en een passend voorstel maken.

Maasland Catering
Maasland Catering van René Siemerink en echtgenote Saskia Arnoldus is een professioneel cateringbedrijf, met ruim vijfendertig jaar culinaire passie en eerlijk vakmanschap als belangrijkste ingrediënten. Uw familiefeest, vriendenreünie, communiefeest, bedrijfsevenement of jubileum wordt ongetwijfeld een succes, daar wij uw grootste zorg professioneel uit handen zullen nemen. U schittert zonder meer in gastvrijheid met onze smaakvol bereide gerechten.

Onbekommerd genieten met All-in service
Wanneer u ons de catering voor uw evenement laat verzorgen, krijgt u de volgende service bij de prijs inbegrepen: servies, bestek, servetten; gratis bezorging binnen straal van 15 kilometer; aanlevering van warme of gekoelde gerechten met bijbehorende chafing dish of koelbox; ophalen en afwassen van servies; huur en schoonmaak BBQ. Indien gewenst kunnen wij ook bij u komen koken, u heeft dan uw eigen privé chef-kok.

Stel zelf uw menu samen of vraag deskundig advies!
Wij zijn trots op onze Wereldse keuken met een Franse inslag. Onze website toont overzichtelijk verschillende gangen en gerechten die wij voor uw evenement kunnen verzorgen. Maak gerust uw eigen keuze naar smaak en voorkeur. Niets is onmogelijk! Wenst u toch advies van onze chef-kok of heeft u andere vragen, neem dan contact op via telefoon (+32 (0)89 723761) of via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

100% tevredenheid!
Alles in ons assortiment, van amuses tot desserts, wordt met eenzelfde intentie gemaakt, en dat is om u als gast 100% tevreden te stellen.

Speciale wensen
Als u speciale wensen heeft, kunnen wij u daarin tegemoetkomen. Wij bereiden desgewenst halal, vegan, vegetarisch, lactose-en glutenvrij of zoutarm. Ook voor 1 persoon! Neem voor meer bijzonderheden altijd contact op via telefoon of via mail.

Betaling
Betaling kan via bank of contant bij bezorging.

Maasland Catering is FAVV-AFSCA gecertificeerd en voldoet aan de norm voor kwaliteitsbewaking van voedselveiligheid en hygiëne.