St. Jorisstraat 21

B-3631 Boorsem

Facebook

Onze prijzen zijn inclusief BTW, BBQ chef kok, huur gas barbecue, servies, bestek, servetten,
afwas en bezorging (<15km).
Bedienining is niet inbegrepen.

 
Hapjes BBQ: €17.50 p.p. (minimaal 15 pers.)
Zeven heerlijke gerechten (dit is zeker voldoende, is een volwaardige maaltijd):
1.Aardappelsalade gegarneerd met parmaham
  Of
  Kleine vitello Tonato, rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise
2.Bamboeschuitje met satéstokje, saté saus, gedroogde uitjes en stokbrood
   Of
   Soep geserveerd in een koffiekopje (soep naar keuze)
3.Spiesje van gamba's met een pittige chili saus geserveerd in bananenblad.
4.Chipolata worstje uit het vuistje.
5.Lamskotelet van de BBQ met knoflook en pesto gemarineerd, een kleine salade
en een gepoft tomaatje
6. Een Amerikaanse mini hamburger met tomaat, uitjes en truffelmayonaise
7.Huisgemaakte chocolademousse geserveerd in een wijnglas
walking dinner
   
Walking dinner pasta:
€12.50 p.p. (minimaal 30 pers.)
Voorgerecht:
Kleine vitello Tonato, rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise
Pasta to go (in bijpassende bakjes):
Penne pasta met carbonarasaus, bollognesesaus en arrabiatasaus
Geraspte jonge kaas
Parmezaanse kaas
Stokbrood
Dessert:
Huisgemaakte chocolademousse
   
Walking dinner: €22.50 p.p. (minimaal 25 pers.)
Amuse hapjes:

Variatie van luxe hapjes (3 stuks p.p.)
Voorgerechtje:
Mousse van verse en gerookte zalmfilet
Soep:
Cappuccino van kreeftensoep en geslagen room geserveerd in een koffiekopje
Warm tussengerecht:
Champignons a l'escargot (champignons in kruidenroomsaus)
Hoofdgerecht:
Kip in romige Stroganoffsaus, rijst of aardappelgratin en jonge voorjaarsgroentjes.
Dessert:
Assortiment van mini desserts bestaande uit: chocolademousse, speculoosbavarois, eclairs, tiramisu (buffet)
   
Luxe walking dinner: €29.50 p.p. (minimaal 25 pers.)
Amuse hapjes:
Lepelamuse met rundercarpaccio en truffelmayonaise
Cocktailglaasje gevuld met geitenkaas en honing geserveerd met jonge veldsla
Gamba's gegaard in knoflookolie met romige cocktailsaus
Voorgerecht:
Kleine vitello tonato, rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise
Soep:
Mosterdsoep met gebakken spekjes geserveerd in een koffiekopje
Hoofdgerecht:
Rose gebraden lamsracks met champignon risotto, gepoft tomaatje en rode wijnsaus.
Dessert:
Assortiment van mini desserts bestaande uit: chocolademousse, speculoosbavarois, eclairs en tiramisu (buffet)
Of
Kaasplateau bestaande uit twee soorten harde kaas, drie soorten zachte kaas, notenbrood, vijgen compote en walnoten
    
Scroll to top