St. Jorisstraat 21

B-3631 Boorsem

Facebook

- Minder dan 6 pers.:Menu’s zelf op te warmen (in oven). Borden en bestek niet inbegrepen.
- Vanaf 6 pers.: Bezorging hoofdgerecht warm (in chafing dish). Incl. servies, bestek, servetten en afwas.
- Buffetten: Mogelijk vanaf 2 personen. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft van de prijs.
- Menu’s: kinderen tot 12 jaar betalen de helft van de prijs of keuze uit kindermenu. 
- *Hoofdgerechten: aardappelgarnituur bestaat uit aardappelgratin en keuze uit
gebakken rozemarijn aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes
zelf af te bakken).

12.Suggestie van de chef
Gourmet / steengrill schotels: Kijk op onze website bij Gourmet - Steengrill schotels. Mogelijk vanaf 2 personen.
    
Moederdag brunch:
Beschikbaar iedere dag t/m Moederdag.

€22.50 p.p. en €12.50 per kind (<12 jaar) (minimaal 2 pers.)
Romige aspergesoep, diverse soorten brood, mini croissant, mini pain au chocolat,
boter, twee soorten kaas, drie soorten charcuterie, hagelslag, vruchtenconfituur,
pancakes met aardbeien & Griekse yoghurt, gevulde eitjes, gerookte zalm,
mini muffin & snoephartjes, krokant gebakken spek (warm),
scrambled eggs (roerei/warm), fruitsap en verse fruitsalade.
Aanvulling mogelijk met:
Doos Belgische pralines, 220g, 17 stuks (€12 per doos)
Cava Brut Reserva, 375 ml. (€12.50 per fles)
   
Ontbijt / Brunch: Kijk op onze website bij Ontbijt - Brunch. Mogelijk vanaf 2 personen.
Op Moederdag (zondag 9 mei) is het alleen mogelijk om de Moederdag brunch te bestellen.
   
Amuse hapjes:

€5.00 p.p. (3 hapjes, minimaal 2 pers.)
1.Lepelamuse met rundercarpaccio en truffelmayonaise
2.Cocktailglaasje gevuld met gerookte zalm geserveerd met jonge veldsla
3.Gamba's gegaard in knoflookolie met romige cocktailsaus
   
Moederdag menu:
Beschikbaar iedere dag t/m Moederdag. 
€32.50 p.p. (minimaal 2 pers.)
Voorgerecht:
Trio van zalm, zalmtartaar en gerookte zalm geserveerd met limoendressing
Of
Salade Lardon (gebakken spekjes, ei, croutons, Parmezaanse kaas en een aceto balsamico dressing)
Soep met een assortiment van luxe mini broodjes:
Aspergesoep met beenham
Of
Kreeftensoep
Hoofdgerecht:
Op de huid gebakken zalmfilet met hollandaisesaus, asperges, gebakken aardappeltjes en aardappelgratin.
Of
Gegrilde runderentrecote met hollandaisesaus, asperges, gebakken aardappeltjes
en aardappelgratin.
Of
Lamsfilet á croûte met tijmsaus, diverse soorten voorjaarsgroentjes en aardappelgarnituur* (supplement €2.50)
Dessert:
Frambozen bavarois met een coulis van roodfruit
Of
Dessert kaasplateau; twee soorten harde kaas, drie soorten zachte kaas, notenbrood, vijgen compote en walnoten (supplement €2.50)
   
Vegetarisch Moederdagmenu:
Beschikbaar iedere dag t/m pasen.
Graag even contact met ons opnemen. We maken graag een aangepast menu.
   
Kindermenu:
(t/m 11 jaar)
€13.50 per kind(soep/hoofdgerecht/dessert)
€17.50 (voorgerecht/soep/hoofdgerecht/dessert)
Voorgerecht:
Spies met luchtige poffertjes en fruit & spies met tomaat en komkommer
Soep met een assortiment van luxe mini broodjes:
Tomaten crème soep
Hoofdgerecht:
Penne met overheerlijke tomatensaus en kip
Of
Hamburger met aardappeltjes of frietjes (zelf af te bakken) en appelmoes
Dessert:
Kinderijsje
   
Luxe vis buffet: €25.00 p.p. (minimaal 2 pers., koud buffet)
Aanvulling met kreeft mogelijk (meerprijs +/- 30 p.p.)

Gerookte paling, vitello tonato, zalmsalade, aardappelsalade, pastasalade, groene salade, gemarineerde gamba’s, gepocheerde zalmfilet, hollandse garnaaltjes, gevulde eitjes, stokbrood, kruidenboter en cocktailsaus.
   
Voorjaarsbuffet: €19.00 p.p. (minimaal 4 pers.)
Lentesalade met geroosterde kip & kiwi, fijne aardappelsalade met gehakte groene kruiden & creme fraiche, gehaktbrood met verscholen eieren & kerriemayonaise, duo van gepocheerde & gerookte zalm,
salade caprese, gevulde eitjes, stokbrood en Bourgondische beenham (warm) met groene asperges (warm).
   
Feestbuffet koud: €20.00 p.p. (minimaal 2 pers.)
Aardappelsalade, rose gebraden rosbief, komkommer en tomaat, rauwkostsalade, gevulde eitjes, mediterraanse penne-pastasalade, gerookte zalm & gerookte makreel, rollade, rauwe ham, franse kaas, in knoflook gegaarde scampi`s, quiche lorraine (zelf op te warmen), cocktailsaus en stokbrood
Aanvulling met soep en assortiment van luxe mini broodjes: €2.50 p.p.
Keuze uit diverse soepen.
   
Feestbuffet warm: €27.00 p.p. (vanaf 4 pers.)
Luxe schotel met o.a. Parmaham met meloen & paté, vitello tonato van kalfshaas met tonijnmayonaise, gepocheerde zalmfilet met gerookte zalm, aardappelsalade, gevulde eitjes, salade caprese, tomaatjes weelderig gevuld met grijze garnalen, franse salade niçoise, gehaktballetjes met een heerlijke Italiaanse tomaat-basilicumsaus (warm), bourgondische beenham met champignonroomsaus (warm), gebakken rozemarijn aardappeltjes (warm), diverse soorten brood, huisgemaakte kruidenboter en speciale sauzen.
Aanvulling met soep en assortiment van luxe mini broodjes: €2.50 p.p.
Keuze uit diverse soepen.
    
Breugelbuffet: €20.00 p.p. (minimaal 6 pers., warm buffet)
Kippencrèmesoep met groentjes, vogelnestjes in tomatensaus, gemarineerde ribbetjes, kruidige zuurkoolschotel met jus, geroosterde kippenboutjes, stoofvlees op Vlaamse wijze, gebakken aardappeltjes, uitjes, augurken, groene salade,koude wortelsalade met rozijntjes & diverse soorten brood.
   
Tapas buffet koud: €14.50 p.p. (minimaal 4 pers.)
Mini kipsaté met een pikante chilisaus
Wraps met kruidenkaas en gerookte zalm
Gemarineerde kipkluifjes
Balletjes in Spaanse tomatensaus
Olijfjes
Zongedroogde en gemarineerde tomaten
Serranoham
In knoflook gegaarde gamba`s
Bruchetta met tomaat en basilicum
Plakjes chorizo
Stokbrood
Diverse soorten tapenades
   
Kaas buffet: €15.00 p.p. (minimaal 2 pers.)
Een assortiment van kazen (250 gram p.p.) aangevuld met charcuterie, diverse soorten brood, stroop, vijgen compote en walnoten.
   
Dessert buffet: €5.50 p.p. (minimaal 4 pers.)
Trio van desserts (presentatie in kleine glaasjes)
   
Luxe Zomer BBQ: €15.50 p.p. (minimaal 2 pers.)
U mag het vlees/vis zelf bakken of wij bezorgen het gebakken.
Vlees/Vis (4 stuks p.p.):
Speklapje in geheime marinade of Provençaalse kipfilet, Griekse souvlaki spies,
BBQ worstje en spiesje van garnalen.
Salades:
Aardappelsalade met bieslook en crème fraiche, frisse tomaat-komkommer salade,
pastasalade met gerookte zalm en zomerse salade met zongedroogde tomaten, feta & croutons.
Brood/sauzen:
Stokbrood & huisgemaakte kruidenboter
Speciale BBQ sauzen
   
High tea: €15.50 p.p. (minimaal 2 pers.)
Verschillende thee soorten, zalmsandwiches, ham/kaas sandwiches, brie-komkommer sandwiches, pikante kiptortilla's, mini quiches, mini muffins, brownies, speculoosbavarois, macarons en verse fruitsalade.
   
Luxe lunch:

€15.00 p.p. (minimaal 2 pers.)
Heerlijke salade met vijgen en paddenstoelen
Pompoensoep met concassé van tomaat of Aspergesoep met reepjes gerookte hesp
Quiche (warm)
   
Walking dinner:

€24.50 p.p. (minimaal 4 pers.)
Amuse hapjes:
Variatie van luxe hapjes (3 stuks p.p.)
Voorgerechtje:
Mousse van verse en gerookte zalmfilet
Soep:
Cappuccino van kreeftensoep en geslagen room geserveerd in een koffiekopje
Warm tussengerecht:
Champignons a l'escargot (champignons in kruidenroomsaus)
Hoofdgerecht:
Kip in romige Stroganoffsaus, rijst of aardappelgratin en jonge voorjaarsgroentjes.
Dessert:
Assortiment van mini desserts
   
Luxe Walking dinner:

€31.00 p.p. (minimaal 4 pers.)
Amuse hapjes:
Lepelamuse met rundercarpaccio en truffelmayonaise
Cocktailglaasje gevuld met geitenkaas en honing geserveerd met jonge veldsla
Gamba's gegaard in knoflookolie met romige cocktailsaus
Voorgerecht:
Kleine vitello tonato, rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise
Soep:
Mosterdsoep met gebakken spekjes geserveerd in een koffiekopje
Hoofdgerecht:
Rose gebraden lamsracks met gebakken aardappeltjes, gepoft tomaatje en rode wijnsaus.
Dessert:
Assortiment van mini desserts
   
   
Scroll to top