St. Jorisstraat 21

B-3631 Boorsem

Facebook

- Minder dan 10 pers.:Menu’s en buffetten zelf op te warmen (in oven). Borden, bestek, servetten en afwas niet inbegrepen. Tijdens feestdagen alleen afhaal mogelijk. Moment van ophalen af te spreken.
- Vanaf 10 pers.: Bezorging hoofdgerecht warm en buffetten (in chafing dish). Incl. servies, bestek, servetten en afwas. Moment van bezorging af te spreken.
- *Hoofdgerechten: aardappelgarnituur bestaat uit aardappelgratin en keuze uit gebakken rozemarijn
aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes 
zelf af te bakken).

Tijdens de feestdagen is het alleen mogelijk om onderstaande gerechten te bestellen!
Voor 22 t/m 26 december is bestellen niet meer mogelijk.
Voor 31 dec. en 1 jan. is bestellen wel mogelijk.
Onderstaande gerechten zijn ierdere dag t/m 7 jan 2022 beschikbaar.

12.Suggestie van de chef
Gourmet / steengrill schotels: Kijk op onze website bij Gourmet - Steengrill schotels. Mogelijk vanaf 2 personen.
Ook mogelijk om te bestellen tijdens de feestdagen.
Sinterklaas > aanvulling mogelijk met:
Sinterklaas is jarig tiramisu (€2.50 p.p.)
Speculoosbavarois geserveerd met seizoensfruit (4.50 p.p.)
    
Pepernoten brunch:
Iedere dag beschikbaar t/m 10 dec.
€18.00 p.p. (minimaal 2 personen) en €10.00 per kind (<12 jaar)
Diverse soorten brood, mini croissant, mini pain au chocolat, speculoos cupcake ,
Sinterklaas pancakes met sinaasappelgelei, boter, twee soorten kaas,
drie soorten charcuterie, strooigoed met veel pepernoten, gevulde Sinterklaaseitjes,
letter hagelslag, speculoospasta , mandarijntjes, scrambled eggs (roerei/warm),
krokant gebakken spek (warm) en Spaanse tomatensoep met de staf van Sinterklaas.
Aanvulling mogelijk met:
Sinterklaas is jarig tiramisu (€2.50 p.p.)
Speculoosbavarois geserveerd met seizoensfruit (4.50 p.p.)
   
Feestelijke amuse hapjes:

€5.00 p.p. (3 hapjes, minimaal 2 pers.)
1.Lepelamuse met rundercarpaccio en truffelmayonaise
2.Cocktailglaasje gevuld met gerookte zalm geserveerd met jonge veldsla
3.Gamba's gegaard in knoflookolie met romige cocktailsaus
   
Herfstmenu:
Niet beschikbaar tijdens de feestdagen.
€32.50 p.p. 
Voorgerecht:
Herfstsalade met vijgen en paddenstoelen
Soep met een assortiment van luxe mini broodjes:
Pompoensoep met een concassé van tomaat
Hoofdgerecht:
Rose gebraden hertenrugfilet met veenbessensaus, diverse soorten groentjes en aardappelgarnituur*
Of
Kabeljauwfilet met amandelschaafsel, saffraansaus, diverse soorten groentjes en aardappelgarnituur*
Of
Hazenrugfilet met wildsaus, diverse soorten groentjes en aardappelgarnituur* 
(supplement €10 p.p.)
Dessert:
Speculoosbavarois geserveerd met seizoensfruit
Of
Kaasplateau; twee soorten harde kaas, drie soorten zachte kaas, notenbrood, vijgen compote en walnoten (supplement €3.00 p.p.)
   
Feestdagen menu:

€33.00 p.p. (Combinatie van verschillende voor-, hoofdgerechten en desserts is mogelijk)
Voorgerecht:
Zacht gegaard zalmhaasje geserveerd met gerookte zalmfilet en huisgemaakte cocktailsaus
Of
Carpaccio van rundvlees met een truffel vinaigrette, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Of
Bombe van gerookte zalmfilet gevuld met grijze garnalen en een romige kerriemayonaise (supplement €3,50 p.p.)
Soep met een assortiment van luxe mini broodjes:
Romige aardappelsoep met truffel
Of
Huisgemaakte bospaddenstoelensoep
Of
Kreeftensoep (supplement €1.00 p.p.)
Hoofdgerecht:
Filet van parelhoen met een romige truffelsaus, diverse soorten groentjes, in rode wijn en port gestoofde peertjes en aardappelgarnituur.*
Of
Tongfilet gevuld met een stukje verse zalm met witte wijnsaus, diverse soorten groentjes, in rode wijn en port gestoofde peertjes en aardappelgarnituur.*
Of
Rose gebraden ossenhaasfilet met een rode wijnsaus, diverse soorten groentjes, in rode wijn en port gestoofde peertjes en aardappelgarnituur.*(supplement €5.00 p.p.)
Dessert:
Panna cotta met een coulis van rode vruchten en frambozen
Of
Speculoosbavarois geserveerd met seizoensfruit
Of
Kaasplateau; twee soorten harde kaas, drie soorten zachte kaas, notenbrood, vijgen compote en walnoten (supplement €3.00 p.p.)
   
Vegetarisch feestmenu: €33.00 p.p. (Combinatie van verschillende voor-, hoofdgerechten en desserts is mogelijk)
Voorgerecht:
Tartaar van tomaat en kappertjes
Soep met een assortiment van luxe mini broodjes:
Romige aardappelsoep met truffel
Of
Huisgemaakte bospaddenstoelensoep
Of
Kreeftensoep (supplement €1.00 p.p.)
Hoofdgerecht:
Veggie wellington (mix van diverse soorten groenten, omelet en kruiden in bladerdeeg), in rode wijn en port gestoofde peertjes en aardappelgarnituur*
Dessert:
Panna cotta met een coulis van rode vruchten en frambozen
Of
Speculoosbavarois geserveerd met seizoensfruit
Of
Kaasplateau; twee soorten harde kaas, drie soorten zachte kaas, notenbrood, vijgen compote en walnoten (supplement €3.00 p.p.)
   
Kinder feestmenu:
(t/m 11 jaar)
€16.50 per kind(soep/hoofdgerecht/dessert)
€20.00 (voorgerecht/soep/hoofdgerecht/dessert)
Voorgerecht:
Spies met luchtige poffertjes en fruit & spies met tomaat en komkommer
Soep met een assortiment van luxe mini broodjes:
Tomatensoep met balletjes
Hoofdgerecht:
Gehaktballetjes met tomatensaus, aardappeltjes of frietjes (zelf af te bakken) en groentjes
Of
Hamburger met aardappeltjes of frietjes (zelf af te bakken) en appelmoes
Dessert:
Feestelijk kinderijsje
   
Feestbuffet (koud): €20.00 p.p. en €10.00 per kind (minimaal 8 pers.)
Aardappelsalade, rose gebraden rosbief, komkommer en tomaat, rauwkostsalade, gevulde eitjes, mediterraanse penne-pastasalade, gerookte zalm & gerookte makreel, rollade, rauwe ham, franse kaas, in knoflook gegaarde scampi`s, quiche lorraine (zelf op te warmen), cocktailsaus en stokbrood. 
Aanvulling met soep en assortiment van luxe mini broodjes: €2.50 p.p.
Romige aardappelsoep met truffel
Of
Huisgemaakte bospaddenstoelensoep
Of
Kreeftensoep (supplement €1.00 p.p.)
   
Feestbuffet (warm): €27.50 p.p. en €13.75 per kind (minimaal 8 pers.)
Luxe schotel met o.a. Parmaham met meloen & paté, vitello tonato van kalfshaas met tonijnmayonaise, gepocheerde zalmfilet met gerookte zalm,aardappelsalade, gevulde eitjes, salade caprese, tomaatjes weelderig gevuld met grijze garnalen, Franse salade niçoise, gehaktballetjes met een heerlijke Italiaanse tomaat-basilicumsaus (warm), bourgondische beenham met champignonroomsaus (warm), gebakken rozemarijn aardappeltjes (warm), diverse soorten brood, huisgemaakte kruidenboter en speciale sauzen. Aanvulling met warme groentjes is mogelijk (€2.50 p.p.).
Aanvulling met soep en assortiment van luxe mini broodjes: €2.50 p.p.
Romige aardappelsoep met truffel
Of
Huisgemaakte bospaddenstoelensoep
Of
Kreeftensoep (supplement €1.00 p.p.)
   
Feestelijk dessertbuffet: €5.50 p.p. (minimaal 8 pers.)
Trio van desserts (presentatie in kleine glaasjes)
Chocolademousse, panna cotta met een coulis van rode vruchten en crème vanille
   
Feestelijk kaasbuffet: €15.00 p.p. (minimaal 4 pers.)
Een assortiment van kazen (250 gram p.p.) aangevuld met charcuterie, diverse soorten brood, stroop, vijgen compote en walnoten.
Scroll to top