St. Jorisstraat 21

B-3631 Boorsem

Facebook

- Onze prijzen zijn inclusief BTW, servies, bestek, servetten, afwas en bezorging (<15km).
- Buffetten: kinderen tot 12 jaar betalen de helft van de prijs.
- *Hoofdgerechten: aardappelgarnituur bestaat uit aardappelgratin en keuze uit gebakken rozemarijn aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes zelf af te bakken).
- Vegetarische gerechten op aanvraag beschikbaar

12.Suggestie van de chef
   
Luxe zomer BBQ 1: €15.50 p.p. (minimaal 2 pers.)
Vlees/vis (5 stuks p.p.):
Vegetarische BBQ is ook mogelijk!
Speklapje in geheime marinade of Provençaalse kipfilet, Griekse souvlaki spies, huisgemaakte hamburger, spiesje van garnalen en BBQ worstje.
Salades:
Aardappelsalade met bieslook en crème fraiche, frisse tomaat-komkommer salade, zomerse salade met zongedroogde tomaten, feta & croutons en pastasalade met gerookte zalm.
Brood/sauzen:
Stokbrood & huisgemaakte kruidenboter.
Speciale BBQ sauzen.
   
Luxe zomer BBQ 2: €16,50 p.p. (minimaal 2 pers.)
Vlees/vis (4 stuks p.p.):
Spiesje van gemarineerde varkenshaas, Italiaanse kippenbrochette, BBQ curry-worst en een scampi brochette.
Salades:
Gepofte aardappel met sour crème, Amerikaanse coleslaw salade, zomerse salade met zongedroogde tomaten, feta & croutons en mediterrane pastasalade.
Brood/sauzen:
Stokbrood & huisgemaakte kruidenboter.
Speciale BBQ sauzen
   
Een BBQ & dessert voor een speciale zomer! €21.50 p.p. (minimaal 8 personen)
Vlees/vis (4 stuks p.p.)
Brochette van scampi, spiesje van gemarineerde varkenshaas, BBQ worstje, Italiaanse proceursteak
Salades:
Aardappelsalade met bieslook en crème fraiche, frisse tomaat-komkommer salade, zomerse salade met zongedroogde tomaten, feta & croutons, pasta salade met groentjes en gegrilde ananas.
Diversen:
Stokbrood & huisgemaakte kruidenboter
Speciale BBQ sausen
    
Amuse hapjes: €5.00 p.p. (3 hapjes, minimaal 2 pers.)
Lepelamuse met rundercarpaccio en truffelmayonaise
Cocktailglaasje gevuld met gerookte zalm geserveerd met jonge veldsla
Gamba's gegaard in knoflookolie met romige cocktailsaus
   
Kaasbuffet: €15.00 p.p. (minimaal 2 pers.)
Een assortiment van kazen (250 gram p.p.) aangevuld met charcuterie, diverse soorten brood, stroop, vijgen compote en walnoten.
   
Zomers menu 1:
€25.00 p.p. (minimaal 2 pers)
Voorgerecht:

Cocktail van roze garnalen met huisgemaakte cocktailsaus
Of
Carpaccio van gerookte kipfilet met een romige kerrie mayonaise
Soep met een assortiment van luxe mini broodjes:
Tomatencremesoep met balletjes
Of
Heldere kippensoep
Hoofdgerecht:
Op de huid gebakken zalmfilet met een witte wijnsaus, mix van diverse soorten groentjes en aardappelgarnituur*
Of
Hamburger van de BBQ met een groene salade en gebakken aardappeltjes
Dessert:
Panna cotta met coulis van rode vruchten
Of
Glaasje tiramisu met verse aardbeien en crème de cassis
   
Zomersmenu 2:
€29.50 p.p. (minimal 2 pers.)
Voorgerecht:
Vitello Tonato, rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise
Soep:
Courgettesoep
Hoofdgerecht:
Tagliatelle met gamba's en pestosaus
Dessert:
Glaasje tiramisu met verse aardbeien en crème de cassis
   
Kindermenu:
(t/m 11 jaar)
€13.50 p.p. (soep/hoofdgerecht/dessert)
€17.50 p.p. (voorgerecht/soep/hoofdgerecht/dessert)
Voorgerecht:
Spies met poffertjes en fruit & spies met tomaat en komkommer
Soep met een assortiment van luxe mini broodjes:
Tomatencremesoep
Of
Heldere kippensoep
Hoofdgerecht:
Penne met overheerlijke tomatensaus en kip
Dessert:
Kinderijsje
   
 Luxe menu: €29,50 p.p. (minimaal 2 pers.)
Voorgerecht:
Vitello Tonato, rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise
Soep:
Romige preisoep met krokant gebakken spekjes
Hoofdgerecht:
Runder rib-eye steak (min. 2 pers.)
Runder rib roast (rundvleesgebraad, zelf te snijden, min. 4 pers.)
Verse groentjes (haricot verts, bospeen en asperges)
Aardappelgratin
Gebakken krielaardappeltjes
Dessert:
Glaasje tiramisu met verse aardbeien en crème de cassis
   
Brunch: €18.00 p.p. (minimaal 2 pers.)
Romige aspergesoep, diverse soorten brood, mini croissants, mini pain au chocolat,boter, twee soorten kaas, drie soorten charcuterie, vruchtenconfituur, hagelslag, vruchtenhagel, gevulde eitjes, gerookte zalm, scrambled eggs (roerei), bacon (spek) en verse fruitsalade
   
Feestbuffet koud: €20.00 p.p. (minimaal 2 pers.)  
Aardappelsalade, rose gebraden rosbief, komkommer en tomaat, rauwkostsalade, gevulde eitjes, mediterraanse penne-pastasalade, gerookte zalm & gerookte makreel, rollade, rauwe ham, franse kaas, in knoflook gegaarde scampi`s, quiche lorraine (zelf op te warmen), cocktailsaus en stokbrood.
Aanvulling met soep: €2.50 p.p.
Tomatencremesoep met beenham
Of
Romige bloemkool-broccoli soep
   
Walking dinner: €24.50 p.p. (minimaal 4 pers.)
Amuse hapjes:
Variatie van luxe hapjes (3 stuks p.p.)
Voorgerechtje:
Mousse van verse en gerookte zalmfilet
Soep:
Cappuccino van kreeftensoep en geslagen room geserveerd in een koffiekopje
Warm tussengerecht:
Champignons a l'escargot (champignons in kruidenroomsaus)
Hoofdgerecht:
Kip in romige Stroganoffsaus, rijst of aardappelgratin en jonge voorjaarsgroentjes.
Dessert:
Assortiment van mini desserts
   
Luxe Walking dinner: €31.00 p.p. (minimaal 4 pers.)
Amuse hapjes:
Lepelamuse met rundercarpaccio en truffelmayonaise
Cocktailglaasje gevuld met geitenkaas en honing geserveerd met jonge veldsla
Gamba's gegaard in knoflookolie met romige cocktailsaus
Voorgerecht:
Kleine vitello tonato, rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise
Soep:
Mosterdsoep met gebakken spekjes geserveerd in een koffiekopje
Hoofdgerecht:
Rose gebraden lamsracks met gebakken aardappeltjes, gepoft tomaatje en rode wijnsaus.
Dessert:
Assortiment van mini desserts
   
Voorjaarsbuffet: €19.00 p.p. (minimaal 6 pers.)
Lentesalade met geroosterde kip & kiwi,fijne aardappelsalade met gehakte groene kruiden & creme fraiche, gehaktbrood met verscholen eieren & kerriemayonaise, duo van gepocheerde & gerookte zalm, salade caprese, gevulde eitjes, stokbrood en Bourgondische beenham (warm) met asperges (warm).
   
Feestbuffet warm: €27.00 p.p. (minimaal 10 pers.)
Luxe schotel met o.a. Parmaham met meloen & paté, vitello tonato van kalfshaas met tonijnmayonaise, gepocheerde zalmfilet met gerookte zalm, gevulde eitjes, salade caprese, tomaatjes weelderig gevuld met grijze garnalen, franse salade niçoise, gehaktballetjes met een heerlijke Italiaanse tomaat-basilicumsaus (warm), bourgondische beenham met champignonroomsaus (warm), gebakken rozemarijn aardappeltjes (warm), diverse soorten brood, huisgemaakte kruidenboter en speciale sauzen.
Aanvulling met soep: €2.50 p.p.
Tomatencremesoep met beenham
Of
Romige bloemkool-broccoli soep
Scroll to top