St. Jorisstraat 21

B-3631 Boorsem

Facebook

- Minder dan 6 pers.:Menu’s zelf op te warmen (in oven). Borden en bestek niet inbegrepen.
- Vanaf 6 pers.: Bezorging hoofdgerecht warm (in chafing dish). Incl. servies, bestek, servetten en afwas.
- *Hoofdgerechten: aardappelgarnituur bestaat uit aardappelgratin en keuze uit
gebakken rozemarijn aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes
zelf af te bakken).

12.Suggestie van de chef
Gourmet / steengrill schotels: Kijk op onze website bij Gourmet - Steengrill schotels. Mogelijk vanaf 2 personen.
    
Ontbijt / Brunch: Kijk op onze website bij Ontbijt - Brunch. Mogelijk vanaf 2 personen.
   
Halloween brunch: €22.50 p.p. en €12.50 per kind- (<12 jaar) (minimaal 2 pers.)
Volle maan pompoensoep of bloedrode tomatensoep, heksenvingers,
diverse soorten brood, mini croissants, spinnen cakejes, wrap met heksenkaas en gerookte zalm, boter, twee soorten kaas, drie soorten charcuterie, bloederige vruchtenconfituur, enge gevulde eitjes, griezelige hagelslag en vruchtenhagel, crambled eggs (roerei/warm), krokant gebakken spek (warm), verse fruitsalade en luchtige Halloween chocolademousse.
   
Halloween buffet: €22.50 en €12.50 per kind (<12 jaar) (minimaal 10 pers.)
Volle maan pompoensoep of bloedrode tomatensoep, gevulde Halloween paprika, gemarineerde ribbetjes, monsterlijke aardappelpuree, spaghetti met heksenvingers, Halloween hamburgers, groene salade met ogen, mini spinnen pizza’s en griezelige sausjes.
Aanvulling mogelijk met luchtige chocolade mousse, Halloween stijl (€2.50 p.p.)
   
Amuse hapjes:

€5.00 p.p. (3 hapjes, minimaal 2 pers.)
1.Lepelamuse met rundercarpaccio en truffelmayonaise
2.Cocktailglaasje gevuld met gerookte zalm geserveerd met jonge veldsla
3.Gamba's gegaard in knoflookolie met romige cocktailsaus
   
Menu:

€30.00 p.p. (minimaal 2 pers.)
Voorgerecht:
Vitello Tonato, rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise
Of
Cocktail van roze garnalen met huisgemaakte cocktailsaus
Soep met een assortiment van luxe mini broodjes:
Tomatensoep met balletjes
Of
Huisgemaakte bospaddenstoelensoep
Hoofdgerecht:
Spareribs met knoflook- en cocktailsaus, groene salade en gebakken aardappeltjes of frietjes (zelf af te bakken)
Of
Zeebaarsfilet met een krokante korst van broodkruim en dille, saffraansaus, diverse soorten groentjes en aardappelgarnituur*
Dessert:
Glaasje tiramisu met verse aardbeien en crème de cassis
Of
Schaaltje verse fruitsalade
   
Vegetarisch menu: Graag contact met ons opnemen. We maken graag een aangepast menu.
   
Kindermenu:
(t/m 11 jaar)
€13.50 per kind(soep/hoofdgerecht/dessert)
€17.50 (voorgerecht/soep/hoofdgerecht/dessert)
Voorgerecht:
Spies met luchtige poffertjes en fruit & spies met tomaat en komkommer
Soep met een assortiment van luxe mini broodjes:
Tomatensoep met balletjes
Hoofdgerecht:
Penne met overheerlijke tomatensaus en kip
Of
Hamburger met aardappeltjes of frietjes (zelf af te bakken) en appelmoes
Dessert:
Kinderijsje
   
Scroll to top