- Minder dan 8 pers.:Menu’s zelf op te warmen. Borden en bestek niet inbegrepen. |
![]() |
|
Gourmet / steengrill schotels: | Kijk op onze website bij Gourmet - Steengrill schotels. Mogelijk vanaf 2 personen. | |
Luxe Valentijnsbrunch: | €21.50 p.p. en €12.50 per kind (minimaal 2 pers.) Mini broodjes, zwart brood, mini croissants, mini pain au chocolat, hartvormige koeken, twee soorten kaas, drie soorten charcuterie, gerookte zalm, zoete verleiding van aardbeien, snoephartjes, vruchtenconfituur, roze vruchten hagelslag, boter, spiesjes van luchtige poffertjes met aardbeien, salade caprese, Valentijn tomaten crème soep, krokant gebakken spek (warm) en scrambled eggs (roerei/warm). Aanvulling mogelijk met: Cava Brut Reserva, 375 ml. (€12.50 per fles) Dessert d'amour (€5.00 p.p.) |
|
Ontbijt / Brunch: | Kijk op onze website bij Ontbijt - Brunch. Mogelijk vanaf 2 personen. | |
Amuse hapjes: |
€5.00 p.p. (3 hapjes, minimaal 2 pers.) 1.Lepelamuse met rundercarpaccio en truffelmayonaise 2.Cocktailglaasje gevuld met gerookte zalm geserveerd met jonge veldsla 3.Gamba's gegaard in knoflookolie met romige cocktailsaus |
|
Valentijns menu: | €32.50 p.p. (minimaal 2 pers) Voorgerecht: Salade van hartvormige mozzarella, tomaatjes & basilicum Of Carpaccio van zalm met roomkaas, citroen, dille en gegarneerd met croutons Soep met een assortiment van luxe mini broodjes: Valentijn tomaten crème soep Of Romige bospaddenstoelensoep Hoofdgerecht: Tournedos van kabeljauw met Serranoham, diverse soorten groentjes en aardappelgarnituur.* Of Rose gebraden ossenhaasfilet met een rode wijnsaus, diverse soorten groentjes en aardappelgarnituur.* Dessert: Dessert d'amour Of Kaasplateau; twee soorten harde kaas, drie soorten zachte kaas, notenbrood, vijgen compote en walnoten (supplement €2.50 p.p.) |
|
Vegetarisch Valentijns menu: | €29.50 p.p. Voorgerecht: Salade van hartvormige mozzarella, tomaatjes & basilicum Soep met een assortiment van luxe mini broodjes: Valentijn tomaten crème soep Of Romige bospaddenstoelensoep Hoofdgerecht: Duo van gevulde puntpaprika en portobello, diverse soorten groentjes en aardappelgarnituur.* Of Ravioli gevuld met champignons en truffel, diverse soorten groentjes en aardappelgarnituur*. Dessert: Dessert d'amour Of Kaasplateau; twee soorten harde kaas, drie soorten zachte kaas, notenbrood, vijgen compote en walnoten (supplement €2.50 p.p.) |
|
Kindermenu: (t/m 11 jaar) |
€13.50 p.p. (soep/hoofdgerecht/dessert) €17.50 p.p. (voorgerecht/soep/hoofdgerecht/dessert) Voorgerecht: Spies met luchtige poffertjes en fruit & spies met tomaat en komkommer Soep met een assortiment van luxe mini broodjes: Tomaten crème soep Hoofdgerecht: Penne met overheerlijke tomatensaus en kip Of Gehaktballetjes in tomatensaus met groentjes en aardappelgarnituur Dessert: Kinderijsje |
|
Winters menu: | €32.50 p.p. (minimaal 2 pers) Voorgerecht: Heerlijke salade met vijgen en paddenstoelen Soep met een assortiment van luxe mini broodjes: Pompoensoep met concassé van tomaat Hoofdgerecht: Rose gebraden hertenrugfilet met veenbessensaus, diverse soorten groentjes en aardappelgarnituur Of Kabeljauwfilet met amandelschaafsel, saffraansaus, diverse soorten groentjes en aardappelgarnituur Dessert: Speculoosbavarois geserveerd met seizoensfruit |
|
Feestbuffet koud: | €20.00 p.p. (minimaal 2 pers.) Aardappelsalade, rose gebraden rosbief, komkommer en tomaat, rauwkostsalade, gevulde eitjes, mediterraanse penne-pastasalade, gerookte zalm & gerookte makreel, rollade, rauwe ham, franse kaas, in knoflook gegaarde scampi`s, quiche lorraine (zelf op te warmen), cocktailsaus en stokbrood Aanvulling met soep en assortiment van luxe mini broodjes: €2.50 p.p. Keuze uit diverse soepen. |
|
Feestbuffet warm: | €27.00 p.p. (vanaf 4 pers.) Luxe schotel met o.a. Parmaham met meloen & paté, vitello tonato van kalfshaas met tonijnmayonaise, gepocheerde zalmfilet met gerookte zalm, aardappelsalade, gevulde eitjes, salade caprese, tomaatjes weelderig gevuld met grijze garnalen, franse salade niçoise, gehaktballetjes met een heerlijke Italiaanse tomaat-basilicumsaus (warm), bourgondische beenham met champignonroomsaus (warm), gebakken rozemarijn aardappeltjes (warm), diverse soorten brood, huisgemaakte kruidenboter en speciale sauzen. Aanvulling met soep en assortiment van luxe mini broodjes: €2.50 p.p. Keuze uit diverse soepen. |
|
Breugelbuffet: | €20.00 p.p. (minimaal 6 pers., warm buffet) Kippencrèmesoep met groentjes, vogelnestjes in tomatensaus, gemarineerde ribbetjes, kruidige zuurkoolschotel met jus, geroosterde kippenboutjes, stoofvlees op Vlaamse wijze, gebakken aardappeltjes, uitjes, augurken, groene salade,koude wortelsalade met rozijntjes & diverse soorten brood. |
|
Tapas buffet koud: | €14.50 p.p. (minimaal 4 pers.) Mini kipsaté met een pikante chilisaus Wraps met kruidenkaas en gerookte zalm Gemarineerde kipkluifjes Balletjes in Spaanse tomatensaus Olijfjes Zongedroogde en gemarineerde tomaten Serranoham In knoflook gegaarde gamba`s Bruchetta met tomaat en basilicum Plakjes chorizo Stokbrood Diverse soorten tapenades |
|
Kaas buffet: | €15.00 p.p. (minimaal 2 pers.) Een assortiment van kazen (250 gram p.p.) aangevuld met charcuterie, diverse soorten brood, stroop, vijgen compote en walnoten. |
|
Dessert buffet: | €5.50 p.p. (minimaal 4 pers.) Trio van desserts (presentatie in kleine glaasjes) |
|
High tea: | €15.50 p.p. (minimaal 2 pers.) Verschillende thee soorten, zalmsandwiches (1 p.p.), ham/kaas sandwiches (1 p.p.), brie-komkommer sandwiches (1 p.p.), pikante kiptortilla's (1 p.p.), mini quiches (2 p.p.), mini muffins (1 p.p.), brownies (1 p.p.), speculoosbavarois, macarons (1 p.p.) en verse fruitsalade. |
|
Winterse lunch: |
€15.00 p.p. (minimaal 2 pers.) Heerlijke salade met vijgen en paddenstoelen Pompoensoep met concassé van tomaat Quiche (warm) |
|
Walking dinner: |
€24.50 p.p. (minimaal 4 pers.) Amuse hapjes: Variatie van luxe hapjes (3 stuks p.p.) Voorgerechtje: Mousse van verse en gerookte zalmfilet Soep: Cappuccino van kreeftensoep en geslagen room geserveerd in een koffiekopje Warm tussengerecht: Champignons a l'escargot (champignons in kruidenroomsaus) Hoofdgerecht: Kip in romige Stroganoffsaus, rijst of aardappelgratin en jonge voorjaarsgroentjes. Dessert: Assortiment van mini desserts |
|
Luxe Walking dinner: |
€31.00 p.p. (minimaal 4 pers.) Amuse hapjes: Lepelamuse met rundercarpaccio en truffelmayonaise Cocktailglaasje gevuld met geitenkaas en honing geserveerd met jonge veldsla Gamba's gegaard in knoflookolie met romige cocktailsaus Voorgerecht: Kleine vitello tonato, rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise Soep: Mosterdsoep met gebakken spekjes geserveerd in een koffiekopje Hoofdgerecht: Rose gebraden lamsracks met gebakken aardappeltjes, gepoft tomaatje en rode wijnsaus. Dessert: Assortiment van mini desserts |
|