Dessert

Dessert buffetten en dessert glaasjes/bordjes
  • Onze prijzen zijn inclusief BTW, afwas en bezorging (<15km).
  • Borden, bestek en servetten zijn inbegrepen vanaf 10 personen.
   
Dessert buffet: Enkele suggesties:
€6.00 p.p. (minimaal 10 pers.)
Trio van desserts (presentatie in kleine glaasjes)
Chocolademousse, panna cotta met een coulis van rode vruchten en crème vanille
€6.50 p.p. (minimaal 5 pers.)
Assortiment van mini desserts bestaande uit chocolademousse, javanais, eclairs en tiramisu
€6.50 p.p. (minimaal 5 pers.)
Assortiment van mini desserts bestaande uit tiramisu van het seizoen (aardbei of advocaat), madeleines & slagroomsoesjes gegarneerd met vers fruit
€7.50 p.p. (minimaal 10 pers.)
Amerikaans dessert buffet. Assortiment van mini desserts bestaande uit chocolademousse, chocolate chip muffins, cheesecake, American brownies en donuts.
   
 Desserts: Sluit uw diner/feest af met een heerlijk, huisgemaakt dessert. Alle desserts worden prachtig gegarneerd.
Enkele suggesties:
€3.00 p.p.
Chocolademousse, specialiteit van de chef!
€3.00 p.p.
Panna cotta met coulis van rode vruchten
€3.00 p.p.
Tiramisu met advocaat of tiramisu met speculoos
€3.50 p.p.
Glaasje tiramisu met verse aardbeien en crème de cassis
€3.50 p.p.
Schaaltje verse fruitsalade (150 gr.)
€4.50 p.p.
Vers fruit van het seizoen met slagroom
€5.50 p.p.
Echte heerlijke Italiaanse Tiramisu
€5.50 p.p. (minimaal 4 pers.)
Appeltaart met vers fruit en slagroom 
€6.00 p.p.
Frambozen bavarois met een coulis van roodfruit 
€7.00 p.p.
Javanais geserveerd met seizoensfruit
€8.50 p.p.
Dessert bordje met javanais, huisgemaakte chocolademousse, mini panna cotta en gegarneerd met fruit van het seizoen.

Maasland Catering is FAVV-AFSCA gecertificeerd en voldoet aan de norm voor kwaliteitsbewaking van voedselveiligheid en hygiëne.