St. Jorisstraat 21

B-3631 Boorsem

Facebook

De bestelling bij voorkeur mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Graag o.a. vermelden; indicatie aantal personen,
Keuze buffet of menu, tijdstip aanvang eten hoofdgerecht of buffet en adres eventuele bezorging.
Wij reageren binnen 24 uur op uw mail.

- Minder dan 10 pers.: Zelf op te warmen (in oven). Borden, bestek, servetten en afwas niet inbegrepen.
Alleen afhalen in Boorsem mogelijk. Tijdstip in onderling overleg af te spreken.
- Vanaf 10 pers.: Bezorging warm (in chafing dish) inbegrepen (<15 km. gratis), tijdstip onderling overleg af te spreken. Borden, bestek, servetten en afwas zijn inbegrepen. 
- Heeft u specifieke wensen (bijvoorbeeld Halal / lactosevrij / glutenvrij / vegetarisch/ vegan)
dan is dit geen enkel probleem. Wij verzorgen graag een aangepast voorstel.

Dank voor de vele bestellingen! Voor het Paasweekend zijn we volzet (8, 9 en 10 april)

brunch
 
Luxe Paasbrunch:
(iedere dag beschikbaar
tot Pasen)
€22.50 p.p. (minimaal 2 personen) en €12.50 per kind (<12 jaar)
Mini broodjes, sandwiches, zwart brood, mini croissants, mini pain au chocolat,
paaskoeken, twee soorten kaas, drie soorten charcuterie,
eiersalade, gerookte zalm, chocolade eitjes & lente koekjes, vruchtenconfituur,
gevulde eitjes, paashagelslag, boter, gekookte eieren, romige aspergesoep, 
vruchten yoghurt, fruitsap en verse fruitsalade.
Aanvulling mogelijk met:
Scrambled eggs (roerei/warm) & krokant gebakken spek (warm) (€4.50 p.p.)
American pancake met bloemsuiker (€1.75 p.p.)
Assortiment Franse kaas (€2.50 p.p.)
Paas tiramisu met advocaat geserveerd met seizoensfruit (€5.50 p.p.)

Vegetarisch is ook mogelijk, laat het ons gerust weten!

   
Amuse hapjes: €5.50 p.p. (3 hapjes)
1. Lepelamuse met vitello tonato
2. Blini met gerookte zalm en kruidenkaas
3. Notenbrood met geitenkaas en vijgen
   
Koude schotel: €18.50 p.p. (minimaal 4 pers.)
Aardappelsalade, Limburgse koude schotel, geraspte worteltjes, gevulde eitjes, gepocheerde zalmfilet, gerookte zalm, tomaat met roze garnalen (grijze garnalen + €1.00), ham-aspergerolletjes, Serranoham, varkensgebraad, kippenpootjes, cocktailsaus en stokbrood.
Aanvulling mogelijk met: 
Videe, kiphapje geserveerd in een bladerdeegbakje (€5.00 p.p.)
Aspergesoep / tomatensoep & luxe mini broodjes (€2.50 p.p.)
   
Voorjaarsbuffet:
(warm)
€21.50 p.p. (minimaal 10 pers.)
Lentesalade met geroosterde kip & kiwi, fijne aardappelsalade met gehakte groene kruiden & creme fraiche, gehaktbrood met verscholen eieren & kerriemayonaise, duo van gepocheerde & gerookte zalm, salade caprese, gevulde eitjes, stokbrood en Bourgondische beenham (warm) met groene asperges (warm). 
   
Paasbuffet:
(koud)
€22.00 p.p. (minimaal 5 pers.)
Aardappelsalade, rose gebraden rosbief, komkommer en tomaat, rauwkostsalade, gevulde eitjes, mediterraanse penne-pastasalade, gerookte zalm & gerookte makreel, rollade, rauwe ham, franse kaas, in knoflook gegaarde scampi`s, Videe (kiphapje geserveerd in een bladerdeegbakje, zelf op te warmen), cocktailsaus en stokbrood.
Aanvulling mogelijk met: 
Aspergesoep / tomatensoep & luxe mini broodjes (€2.50 p.p.) 
   
Luxe vis buffet:
(koud)
€27.50 p.p. (minimaal 2 pers., koud buffet)
Gerookte paling, vitello tonato, zalmsalade, aardappelsalade, pastasalade, groene salade, gemarineerde gamba’s, gepocheerde zalmfilet, Hollandse garnaaltjes, gevulde eitjes, stokbrood, kruidenboter en cocktailsaus.
   
Dessert: €5.50 p.p.
Paas tiramisu met advocaat geserveerd met seizoensfruit
   
Dessert buffet: €6.00 p.p. (minimaal 5 pers.)
Assortiment van mini desserts bestaande uit chocolademousse, speculoosbavarois, eclairs en tiramisu
   
Paasmenu:

€35.00 p.p.
(Combinatie van verschillende voor-, hoofdgerechten en desserts is mogelijk)
Voorgerecht:
Carpaccio van gerookte kipfilet met een romige kerrie mayonaise
of
Salade van vitello tonato
Soep met een assortiment van luxe mini broodjes:
Aspergeroomsoep met beenham
of
Romige kippensoep met groentjes
Hoofdgerecht:
Op de huid gebakken eendenborstfilet met een saus van rode wijn en sesam, mix van diverse soorten groentjes, aardappelgratin en keuze uit gebakken rozemarijn
aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes zelf af te bakken).
of
Duo van op de huid gebakken kabeljauwfilet met Serranoham geserveerd met een zachte saffraansaus, diverse soorten groentjes, ardappelgratin en keuze uit gebakken rozemarijn aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes zelf af te bakken).
Dessert:
Paas tiramisu met advocaat geserveerd met seizoensfruit
Of
Kaasplateau; twee soorten harde kaas, drie soorten zachte kaas, notenbrood, vijgen compote en walnoten (supplement €3.50)

   
Vegetarisch Paasmenu: Graag even contact met ons opnemen, wij maken graag een aangepast voorstel.
   
Paasmenu kind:
(t/m 11 jaar)
€16.50 per kind (soep/hoofdgerecht/dessert)
€20.00 per kind (voorgerecht/soep/hoofdgerecht/dessert)
Voorgerecht:

Een spies van meloenhaasjes, ananaskuikens en poffertjes.
Soep:
Tomatensoep met huisgemaakte balletjes
Hoofdgerecht:
Koninginnenhapje/videe, aardappelpuree of frietjes (zelf af te bakken)
en komkommer & tomaten salade.
Dessert:
Paas chocolademousse
   
Scroll to top