Seizoensgebonden

Najaarsgerechten en Sinterklaas
  • Onze prijzen zijn inclusief BTW, afwas en bezorging (<15km).
  • Borden, bestek en servetten zijn inbegrepen vanaf 10 personen.
  • Heeft u specifieke wensen (bijvoorbeeld Halal / lactosevrij / glutenvrij / vegetarisch/ vegan) dan is dit
    geen enkel probleem. Wij verzorgen graag een aangepast voorstel.
   
Luxe pepernoten brunch: €22.50 p.p. en €15.00 per kind (<12 jaar) (minimaal 2 pers.)
Diverse soorten brood, mini croissant, mini pain au chocolat, 
Sinterklaas pancakes met sinaasappelgelei, speculoos cupcake, boter,
twee soorten kaas, drie soorten charcuterie, strooigoed met veel pepernoten,
gevulde Sinterklaaseitjes, letter hagelslag, speculoospasta,
mandarijntjes, scrambled eggs (roerei/warm), krokant gebakken spek (warm)
en Spaanse tomatensoep met de staf van Sinterklaas.
   
Amuse hapjes:  €5.00 p.p. (3 hapjes)
1. Lepelamuse met vitello tonato
2. Crostini met roombrie en walnoten
3. Soep in mini-kopje; huisgemaakte bospaddenstoelensoep
   
Kaasbuffet: €20.50 p.p. (minimaal 5 pers.)
Een assortiment van kazen (250 gram p.p.) aangevuld met charcuterie, diverse soorten brood, stroop, vijgen compote en walnoten.
Aanvulling mogelijk met:
Gehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus, olijfjes, zongedroogde & gemarineerde tomaten en in knoflook gegaarde gamba's. (€7.50 p.p.)
   
Winterbuffet: €19.00 p.p. (minimaal 10 pers., warm buffet)
Stamppot boerenkool, kruidige zuurkoolschotel (zuurkoolstamppot), winterpeen ajuin stamppot (de echte hutspot), rookworst of Duitse braadworst, krokant gebakken ajuintjes, speklapjes in geheime marinade en een smakelijke runderstoofschotel of gehaktballetjes. 
   
Oostenrijks buffet: €19.50 p.p. (minimaal 10 pers., warm buffet)
Geschnetzeltes (gebakken reepjes varkensvlees met champignonroomsaus), schnitzel met paprikasaus, 
Berner wurst (gerookte saucisse met spek en kaas), kartoffeln mit speck und zwiebeln
(gebakken krieltjes met spekjes en ui), Tiroler Sauerkraut (zuurkoolschotel), kartoffelsalat (aardappelsalade),
waldorfsalade, gemüsesalat (rauwkostsalade), brot mit kräuterbutter (brood met kruidenboter).
   
Najaarsbuffet: €21.50 p.p. (minimaal 10 pers., warm buffet)
Traditionele Franse quiche Lorraine, portobello gevuld met diverse soorten groentjes, herfstsalade met walnoten en uitgebakken spekjes, krokant taartje van zuurkool met schijfjes rookworst, vlaams stoofvlees met baby champignons en pompoensoep met concassé van tomaat.
   
Luxe visbuffet: €27.50 p.p. (minimaal 2 pers., koud buffet)
Aanvulling mogelijk met een hele kreeft van +/- 500 gram (meerprijs +/- 37.50 p.p.)

Gerookte paling, vitello tonato, zalmsalade, aardappelsalade, pastasalade, groene salade, gemarineerde gamba’s, gepocheerde zalmfilet, Hollandse garnaaltjes, gevulde eitjes, stokbrood, kruidenboter en cocktailsaus.
Tip: aanvulling mogelijk met 6 oesters voor €25.00 (afname per 6 stuks)
   
Dessert: €3.00 p.p.
Tiramisu met advocaat of tiramisu met speculoos
   
Dessert bordje:  €8.50 p.p.
Dessert bordje met javanais, huisgemaakte chocolademousse, mini panna cotta en gegarneerd met fruit van het seizoen.

Maasland Catering is FAVV-AFSCA gecertificeerd en voldoet aan de norm voor kwaliteitsbewaking van voedselveiligheid en hygiëne.